Bucurenci

7 Sep

Puterea cuvintelor. Cred ca Bucurenci poate convinge multe persoane sa faca ceva cu viata lor, nici nu trebuie sa vorbeasca (e de ajuns sa citesti asta). Cred ca poate convinge un tantar ca este musca. Dar nu despre asta e vorba acum.

Zuzana  este o antrenoare de fitness pe care eu o urmaresc de o luna-doua. A avut un trecut mai indoielnic, dar nici despre asta nu este vorba acum. Are niste exercitii care dau batai de cap atat femeilor, cat si barbatilor. Este o sursa de inspiratie. Dar, cel mai important, stie cum sa atraga.

Cu un simplu youtube search sau un search pe siteul personal bodyrock puteti observa ca toate workouturile ei au denumiri interesante. O lista scurta ar fi: bad girl workout, hot in here, balls of fury, death to fat, dirty bit, grab your balls, , wild and free, hot attack, swimming in my own sweat, suicidal sweat workout, fat massacre,  sexy beast, beg for mercy, pure torture, sexy pain.

Massacre, Mercy, Beg, Torture si Hot, Balls, Dirty, Sexy. Fata asta stie cum sa atraga. Crime and sex sell. Cum am dat eu de ea? Cautam un workout care sa sune ca si cum chiar ar functiona. Ce as alege intre Easy Workout in bed si Suicidal Sweat workout? Evident…suicidal. Pentru ca suna promitator, ea a convins milioane de oameni sa isi schimbe stilul de viata. Now that`s what I call good advertising.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: